top of page

En invitasjon til å velge med hjertet

Klikk på knappen nedenfor for å motta e-poster om en bro til fremtiden

Vi lever i en tid hvor nyhetsfeeden vår ofte maler et bilde av krise etter krise. Men jeg tror at vi står ved et veiskille; et øyeblikk hvor vi kan velge mellom apati eller aksjon, frykt eller fremtidshåp.

Hvem blir du når du hører at det bare er ørlite av norsk skog som er en ekte skog med alle sine 25.000 ulike arter.  Skogene representerer en arv, et kompass som peker mot bevaring og balanse. Og klimaendringene er ikke en fjern torden, men mer som en henvendelse til hjertet om å våkne og virke for våre kjæres fremtid.

Du oppfordres med dette til å velge hjertet.  Å velge å bli fylt av den dype, rolige gleden som kommer av å vite at vi gjør noe som teller, som etterlater en verden rikere på håp og muligheter for de som kommer etter oss.

Jeg står ikke her for å hevde en moralsk høyde. Jeg er som deg – en reisende gjennom livets faser; som student, småbarnsmor, i oljebransjen og som prosjektleder. Livet har lært meg en dyrebar lekse: Vi er ikke definert av våre tidligere kapitler; vi har friheten til å skape det neste.

Det jeg nå bærer på, er en visjon om å plante frø av forandring, og jeg ønsker å dele denne veksten med deg. Bli en del av denne reisen, hvor vi sammen utforsker hvordan våre valg og stemmer kan skape ringer i vannet og til slutt store bølger av endring.

Å bli bestemor har tent en ny flamme i meg – en flamme av forpliktelse til å bidra til en verden hvor våre etterkommere kan leve hundre år i harmoni med naturen.

Så kjære, la oss vende ryggen til den forhåndsprogrammerte hjernen som ønsker å styre oss mot frykt og resignasjon. La oss istedenfor omfavne et liv styrt av hjertet, hvor glede og kjærlighet er fundamentet for hver handling vi tar for vår jord.

Jeg har kjent på frykten for å ikke bli likt, på frykten for å stå alene. Men nå ser jeg at ved å stille inn kompasset på hva som er best for våre barnebarn, løses fryktens lenker og veien åpner seg.

Jeg er klar for å ta skrittet fullt ut og dele mine tanker, ideer og handlinger med deg. For å bli med på denne reisen, for å motta mine tanker og historier om håp, fyll inn skjemaet nedenfor og bekreft din interesse.

Sammen kan vi bygge en bro til fremtiden, et monument av glede og bærekraft for generasjonene som venter.

0bbf3fc4-18d8-4852-8a16-cffe4c9a8151.jpeg

Fyll inn skjemaet for å melde deg på e-postlisten

Takk! Husk å åpne e-posten du får fra no-reply@crm.wix.com og klikk for å bekrefte e-postadressen din

bottom of page