top of page

WEBINAR: En Klimainspirator vokser fram

Onsdag 6 sept. kl.12

Oppdag hvordan du kan inspirere andre til å ta vare på klimaet, slik at du endelig møter begeistring istedenfor å bli avvist.

 

Sliter du med å inspirere andre til å ta vare på klimaet så er dette den treningen du blir glad for. Vi går gjennom de fem punktene som hjelper deg, slik at du vet akkurat hva som skal til for å bli en virkelig Klimainspirator. Dette er en helt gratis trening.

Se hva andre engasjerte i klimasaken uttaler om Britas måte å inspirere andre til å ta vare på klimaet:

Tormod Svartdal har lest boka Klimaglede. Han skrev:

Det finnes en vei ut av pessimisme, apati, skepsis, politikermistro og annet som gjør at vi, og resten av verden ikke kommer nevneverdig videre når det gjelder å få bukt med klimakrise, naturkrise og energikrise.  Man må begynne med seg selv, og utvikle egeninteressen for endret adferd i det daglige. Siv.ing. Brita Helleborg, som er kjent for mange av oss som tidligere kollega i Norsk Hydro har skrevet en bok om dette; “Klimaglede”. 

 

Boken viser på en god måte hvordan man ved egen tankevirksomhet kan komme frem til ny erkjennelse om hva som er viktig og ønskelig for en selv, og hvordan dette også kan bidra til å avhjelpe de tre nevnte kriser.

Klimavennlig Gjennomslagskraft, er et helt nytt og unikt kurs som bygger det på de samme grunnleggende prinsippene jeg tidligere har undervist. En av mine tidligere deltakere Kurt Magerøy skrev:

 

Før jeg meldte meg på kurset "Klimavennlig gjennomslagskraft", slet jeg med å formidle mitt sterke engasjement for miljøet på en effektiv måte. Jeg ble ofte møtt med motstand og kritikk, og opplevde at mitt budskap ikke alltid nådde frem. Jeg var skeptisk til om et kurs kunne endre min måte å kommunisere på, spesielt ettersom jeg allerede er godt voksen og følte at min kommunikasjonsstil var støpt.

Underveis i kurset ble jeg positivt overrasket over kursleder Brita Helleborgs ekstreme engasjement og friske tilnærming. Selv om jeg i begynnelsen tenkte at hun var litt naiv, smittet hennes entusiasme og engasjement over på meg. Gruppemøtene etterlot meg tankefull og reflekterende.

Selv om jeg fremdeles kan føle meg provosert i debatter, har kurset endret hvordan jeg tenker om kommunikasjon. Jeg merker en forskjell i måten jeg snakker med folk på, ikke bare i forhold til miljøspørsmål, men generelt. Jeg er overbevist om at kurset har hatt en positiv innvirkning på meg, og jeg føler at jeg fortsatt lærer fra det, selv etter at det har sluttet.

Jeg anbefaler "Klimavennlig gjennomslagskraft" til alle som ønsker å forbedre sin kommunikasjon om miljøspørsmål. Kurset og Britas engasjement har vært inspirerende og har hjulpet meg til å reflektere over min egen kommunikasjon. Tusen takk til Brita for hennes standhaftige engasjement for miljøet.

0bbf3fc4-18d8-4852-8a16-cffe4c9a8151.jpeg

Fyll inn skjemaet for å melde deg på webinaret Onsdag 6 september kl. 12:00

Takk for at du meldte deg på! Du vil bli sendt en e-post om påmeldingen.

bottom of page