top of page

Nytt kurs: Klimavennlig Gjennomslagskraft.

Den mest effektive måten å inspirere andre til å bli med på å ta vare på klimaet er å velge en identitet som klimainspirator.

 

Oppdag hvordan du kan framskynde det bærekraftige skiftet.

 

Du lærer å inspirere andre til å vare på klimaet på en måte som vekker begeistring istedenfor avvisning.

Eller fyll ut kontaktskjemaet, så tar jeg kontakt slik at du kan finne ut om dette er for deg.

Klimavennlig Gjennomslagskraft er helt perfekt for deg dersom du virkelig vil bedre din kommunikasjon om klimaet slik at folk blir inspirert.

Dette kurset er et nytt format som jeg nå prøver for første gang.

Det passer for deg hvis du har forsøkt å kommunisere om klimaet før, kanskje har kjent deg utilpass og ikke fått den responsen du har ønsket deg.

 

Det passer for deg dersom du ønsker en endring i hvordan du kommuniserer, og er villig til å ta i bruk kunnskap om hvordan egen og andres hjerner fungerer.

 

Kurset passer ikke for deg dersom du vil beholde akkurat den måten du pleier å kommunisere når du skal inspirere andre til å være med på det bærekraftige skiftet.

 

Kurset passer ekstra godt for deg dersom du er ivrig etter å ta i bruk nye virkemidler og få bedre resultater kjapt.

Vi møtes på zoom i 6 uker.

 

Vi lærer hva som skal til for å formidle et budskap som er alvorlig og tungt, men allikevel gir håp og handlekraft. For å kommunisere på en ny måte må vi endre vår måte å tenke om klima kommunikasjon, og det gir automatisk en endring av oss selv. En følgeeffekt av dette er at alle relasjonene vi har også endrer seg. Dette er en investering du aldri kommer til å angre på.

 

Kurset er en blanding av teori og praksis. Du trener på det du selv prioriterer å fokusere på, enten det er nære mennesker du ikke ønsker å skyve vekk, eller du ønsker å bli bedre til å formidle til et stort publikum.

1.uke Oppstart

 • Bli kjent med din rolle som klimainspirator. 

 • Forstå hvorfor kritikk og advarsler ofte mislykkes.

​2.uke Velg Selv

 • Oppdag fullføringskraften fra egne valg

 • Verdi av egenbestemmelse for varig forandring

3.uke Bare Begynn

 • Utforsk hvordan de 5 temaene er knyttet sammen.

 • Forstå nødvendigheten av å starte smått og bygge derfra.

4.uke Følelsene Hjelper

 • Utforsk hjernens arbeidsmetoder.

 • Bruk følelser som en bro til logiske beslutninger.

5.uke Det Kan Gå

 • Bygg et håp for fremtiden.

 • Styrk troen på din rolle.

6.uke Du Duger

 • Utvikle tillit til egne evner.

 • Navigere utfordringer og ta bedre avgjørelser.​

Jeg planlegger nye kurs i 2024, men da blir den faste prisen 8000 NOK.

Siden dette er det aller første kurset, så er det halv pris, og det betales med 2000 NOK ved påmelding, og 2000 når kurset er halvferdig.

 

Betaler du alt med en gang får du enda større rabatt. Da skal du bare betale 3000 ved påmelding.

 

Det er bare plass til en liten gruppe på dette kurset, maks 10 personer.

Jeg ønsker ikke å ha flere deltakere på dette kurset. Jeg vil bli godt kjent med alle og finne ut akkurat hva den enkelte trenger for å få det ønskede resultatet.

 

Ekstra BONUS på dette aller første kurset:

På det første kurset blir alle kursdeltakerne invitert til et 1:1 møte med meg der vi kan gå i detalj på problemstillingene som er viktige for akkurat deg. Du bestemmer selv om det er i starten av kurset, eller mot slutten da du har kommet mer inn i det du skal lære.

 

GARANTI

Jeg garanterer at du etter kurset vet hva du trenger å gjøre for å kommunisere som en klimainspirator. Dette får du god nytte av i din videre kommunikasjon om det bærekraftige skiftet. Dersom du er med på hele kurset og gjør alle oppgavene så kommer du til å merke at du tenker på en ny måte i forhold til hvordan inspirere andre til å bidra for klimaet. Hvis du når kurset er ferdig likevel ikke synes du har lært det jeg har lovet, så får du pengene for kurset tilbake.

REFERANSER

Det finnes en vei ut av pessimisme, apati, skepsis..

Tormod Svartdal som har lest boka Klimaglede skrev dette:

Det finnes en vei ut av pessimisme, apati, skepsis, politikermistro og annet som gjør at vi, og resten av verden ikke kommer nevneverdig videre når det gjelder å få bukt med klimakrise, naturkrise og energikrise.  Man må begynne med seg selv, og utvikle egeninteressen for endret adferd i det daglige. Siv.ing. Brita Helleborg, som er kjent for mange av oss som tidligere kollega i Norsk Hydro har skrevet en bok om dette; “Klimaglede”. 

 

Boken viser på en god måte hvordan man ved egen tankevirksomhet kan komme frem til ny erkjennelse om hva som er viktig og ønskelig for en selv, og hvordan dette også kan bidra til å avhjelpe de tre nevnte kriser.

 

Kurset har endret hvordan jeg tenker om kommunikasjon, og jeg føler at jeg fortsatt lærer fra det, selv etter at det har sluttet.

Kurt Magerøy har tidligere deltatt på kurs og skrev dette:

Før jeg meldte meg på kurset "Klimavennlig gjennomslagskraft", slet jeg med å formidle mitt sterke engasjement for miljøet på en effektiv måte. Jeg ble ofte møtt med motstand og kritikk, og opplevde at mitt budskap ikke alltid nådde frem. Jeg var skeptisk til om et kurs kunne endre min måte å kommunisere på, spesielt ettersom jeg allerede er godt voksen og følte at min kommunikasjonsstil var støpt.

Underveis i kurset ble jeg positivt overrasket over kursleder Brita Helleborgs ekstreme engasjement og friske tilnærming. Selv om jeg i begynnelsen tenkte at hun var litt naiv, smittet hennes entusiasme og engasjement over på meg. Gruppemøtene etterlot meg tankefull og reflekterende.

Selv om jeg fremdeles kan føle meg provosert i debatter, har kurset endret hvordan jeg tenker om kommunikasjon. Jeg merker en forskjell i måten jeg snakker med folk på, ikke bare i forhold til miljøspørsmål, men generelt. Jeg er overbevist om at kurset har hatt en positiv innvirkning på meg, og jeg føler at jeg fortsatt lærer fra det, selv etter at det har sluttet.

Jeg anbefaler "Klimavennlig gjennomslagskraft" til alle som ønsker å forbedre sin kommunikasjon om miljøspørsmål. Kurset og Britas engasjement har vært inspirerende og har hjulpet meg til å reflektere over min egen kommunikasjon. Tusen takk til Brita for hennes standhaftige engasjement for miljøet.

 

Dette er fra en mine tidligere kurs deltakere Kurt Magerøy. Det nye kurset Klimavennlig Gjennomslagskraft, er et helt nytt og unikt kurs som bygger det på de samme grunnleggende prinsippene jeg tidligere har undervist.

bottom of page