top of page

Møte om å gjøre det jeg tenker er rett

Jeg vil gjerne være en person som i praksis gjør det jeg tenker er rett, selv når det kan virke som om omgivelsene forventer noe annet.

 

Det er ikke alltid jeg får det til. Noen ganger er det også slik at min egen indre stemme utgjør den største utfordringen. Har du noensinne følt en trang til å uttrykke din frustrasjon mot en annen, mens en annen del av deg gjerne vil reagere med kjærlighet og saklighet? Dette er et dilemma jeg har dedikert mange år til å arbeide med, og jeg føler meg stadig sterkere rustet til å navigere mellom disse to motstridende kreftene.

 

Nå ønsker jeg å dele og lære fra dine erfaringer. Jeg inviterer de første fem som melder seg på til et gratis, personlig Zoom-møte med meg. Her kan du stille spørsmål og dele dine egne erfaringer direkte med meg. Jeg vil kontakte de fem første som svarer, og vi vil finne et tidspunkt som passer oss alle.

 

For de som ikke når å være blant de fem første, vil jeg lage en oppsummeringsvideo etter møtet. Ingen av de som deltar på møtet blir med på denne videoen. Det skal være helt trygt å delta, så jeg vil lage en ny video, der det bare er meg som snakker og jeg vil formidle det vi sammen kom fram til. Denne vil gi deg muligheten til å lære fra innsiktene vi deler. Hvis du ønsker å motta denne videoen, men ikke føler deg klar for et Zoom-møte, er det helt greit. Bare kryss av for det du ønsker i skjemaet under
 

Jeg gleder meg til å høre fra deg. Vennligst fyll ut navn og epost i boksen under.

 

Hvis du legger til telefonnummeret ditt, vil jeg sende en SMS med påminnelse om møtet.

Med vennlig hilsen, Brita Helleborg

0bbf3fc4-18d8-4852-8a16-cffe4c9a8151.jpeg

Fyll inn skjemaet for å melde deg på gratis møtet/bli sendt videoen

Takk for at du meldte deg på!

bottom of page